Зеленський: Росія готує потужні удари по Донбасу, Маріуполю та Харкову

Російська армія готує удари по Донбасу, Маріуполі та Харкову. Про це попередив Президент України Володимир Зеленський у черговому відеозверненні.

Самі російські військові не приховують, що концентруватимуть сили для удару по Донбасу.

Зеленський зазначив, що росіяни відступають на північ із Києва до Чернігова, а також до Сумської області.

“Окупанти усвідомлюють, що вони більше не можуть витримувати те напруження бойових дій, яке вони могли вести в першій половині березня”, – сказав він.

«Але ми маємо усвідомлювати, що для російських військових це частина їхньої тактики. Все не так. Ми знаємо, що вони думають. Ми знаємо, що вони йдуть з тих районів, де ми здобули гору, щоб зосередитися на інших, де це може бути важко для нас», – попередив Президент України.

“У Донбасі, під Маріуполем, на харківській трасі російські війська накопичують потенціал для ударів. Очікуються потужні удари. Ми захищатимемося. Ми зробимо все можливе, щоб зупинити окупантів і очистити нашу землю від їхніх злих і шалених химер”, – сказав Зеленський.

За словами Президента, дуже важливо, щоб усі виявляли витримку.

“Стриманість в емоціях. Стриманість у переживаннях. Ми всі однаково хочемо перемоги… Але попереду битви. Попереду дуже важкий шлях для досягнення всього, чого ми прагнемо”, – зазначив Володимир Зеленський.