Грабіжник банку в Грузії покинув будівлю, але взяв заручників

Чоловік, який захопив філію Банку Грузії в місті Зугдіді (регіон Самегрело-Земо Сванеті), покинув будівлю з трьома заручниками і співробітником поліції.

Як повідомили сьогодні в МВС Грузії, в ході спецоперації було звільнено 43 заручника. “Правоохоронні органи продовжують оперативно-розшукові заходи щодо затримання злочинця”, – повідомляє ТАСС.

Автанділ Галдава і троє заручників разом з нападником покинули будівлю банку. «Всіх захоплених співробітники і відвідувачів банку було звільнено безпосередніми зусиллями начальника УВС Автанділа Галдави. Тепер їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує », – йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті агентства.

Нагадаємо, вчора в Зугдіді на проспекті Звіада Гамсахурдіа невідомий чоловік увірвався в будівлю Банку Грузії і взяв в заручники співробітників і відвідувачів банку. Грузинські ЗМІ повідомили, що він вимагав гроші, а також безпечного виходу з будівлі. Спочатку зловмисник утримував понад 40 заручників, але пізніше почав їх поступово звільняти. Перший канал Громадського телебачення Грузії повідомив про затримання злочинця співробітниками служби безпеки, але офіційно ця інформація не підтвердилася.

МВС розслідує інцидент за версіями «грабіж», «незаконне придбання, зберігання і носіння вогнепальної зброї» і «захоплення заручників».