Мережа супермаркетів Biedronka планує відкривати 100-150 магазинів в рік

Педро Соареш Дос Сантос, голова правління та генеральний директор групи Jeronimo Martins в інтерв’ю журналу “Business Insider Polska (BIP)” оголосив, що мережа супермаркетів  Biedronka повинна щорічно відкривати 100-150 нових магазинів.

Президент групи Jeronimo Martins зазначив, що компанія продовжуватиме розвиватися на польському ринку, і “можливо, протягом наступних двох років і за межами Польщі”.

Педро Соарес Дос Сантос зазначив: «Компанія планує постійно модернізувати і автоматизувати процеси продажів. Також він зазначав, що модернізація не буде пов’язана із звільненням працівників, а з їх перекваліфікацією. На його думку, автоматизація і модернізація створить нові робочі місця. Характер роботи зміниться, але людський фактор завжди буде необхідним у нашій роботі”, – сказав він.

Глава групи Jeronimo Martins в інтерв’ю “BIP” підкреслив,що магазини, де потрібна фізична робота, де потрібна фізична робота, не зникнуть найближчим часом. На його думку, молоде покоління любить шопінг. Молодь витрачає більше часу  і більше грошей на покупки. Він додав, що бізнес без міжособистісних відносин неможливий.

Джерело: news.eurabota.ua

03.01.2019