Turkish Airlines запускає новий маршрут з Києва

Регіональний аеропорт в Туреччині – Бодрум буде пов’язаний з Міжнародним аеропортом Бориспіль новим маршрутом, який запланувала на літній сезон 2019 року авіакомпанія Turkish Airlines.

Київ-Бодрум стане першим маршрутом, який буде виконувати турецька авіакомпанія з регіонального аеропорту в українську столицю.

Бодрум – курорт, який стає все більш популярним серед українців, що вважають за краще відпочивати в Туреччині. Цей факт і став вирішальним для керівництва авіаперевізника, на 2019 рік планується значне розширення географії польотів між двома країнами.

Регулярні рейси будуть виконуватися один раз на тиждень по суботах. Час у дорозі становитиме 2 години 30 хвилин. Для виконання польотів будуть задіяні авіалайнери Airbus A320, які розраховані на 150 пасажирів.

Нещодавно керівництво Turkish Airlines заявляло, що крім Будрума в Україні плануються рейси з інших регіональних аеропортів Туреччини – Ізміра, Бурси, Даламана.

На сьогоднішній день турецький флагман пасажирських перевезень виконує регулярні рейси з аеропортів Києва, Львова, Одеси, Херсона, Харкова та Запоріжжя.

Кілька днів тому, 27 грудня, Turkish Airlines вперше задіяла на рейсах в аеропорт Міжнародний аеропорт Львів літак нового покоління Boeing 737 MAX 8.

Повітряне судно було виготовлено всього два місяці тому – 30 листопада. Авіалайнер нового сімейства, яке прийшло на зміну Boeing 737 Next Generation, може перевозити 151 пасажира – 135 в економ-класі і 16 – в бізнес-класі.

Головними перевагами нової серії Boeing 737 є більш потужні і економічні двигуни і нові здвоєні закінцівки крила, які значно знижують витрату палива.

Нагадаємо, український лоукостер SkyUp подав заявки до Державіаслужби на нові регулярні рейси з Києва, Харкова, Львова, Одеси і Запоріжжя.

Джерело: news.eurabota.ua

03.01.2019