Український лоукостер SkyUp Airlines запускає нові рейси

Молода українська бюджетна авіакомпанія SkyUp Airlines активно розвиває мережу міжнародних маршрутів. Вчора прес-служба авіаперевізника поінформувала, що з Києва і зі Львова навесні 2020 року запускаються нові регулярні рейси до європейських країн.

З міжнародного аеропорту «Бориспіль» літаки авіакомпанії літатимуть до Лісабону (Португалія) і Тирани (Албанія).

Рейси до португальської столиці стартують із 29 березня наступного року. Частота рейсів на цьому маршруті буде два рази на тиждень – по понеділках і п’ятницях.

А до столиці Албанії – Тирани, авіалайнерами компанії можна буде подорожувати, починаючи з 30 травня. Рейси виконуватимуться три рази на тиждень – по понеділках, середах і суботах.

Також в авіакомпанії SkyUp Airlines повідомили, що на засіданні Державіаслужби, яке відбудеться 27 грудня, буде розглядатися заявка на відкриття регулярних рейсів за маршрутом Львів-Стамбул (Туреччина). Передбачається, що рейси виконуватимуться чотири рази на тиждень.

На сьогодні зі Львова до Стамбула п’ять разів на тиждень літають авіалайнери компаній Turkish Airlines і Pegasus Airlines.

За 2019 рік авіакомпанія SkyUp Airlines збільшила кількість міжнародних і внутрішніх рейсів. Судячи з усього, і в наступному році не збирається зупинятися на досягнутому.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що SkyUp Airlines запускає нові рейси з міжнародного аеропорту «Харків» до Болгарії, Ізраїлю та Грузії.

Протягом 11 місяців 2019 року кількість пасажирів, які подорожували по різних маршрутах з/в Україну, в цілому склала 22,6 мільйона осіб.