Українцям буде легше приїхати до Канади, але не всім

Громадяни України зможуть скористатися спрощенною процедурою в’їзду на територію Канади. Однак, дана можливість буде доступна не всім, а лише представникам молодого покоління.

Напередодні уряд Канади заявив про включення нашої країни до спеціальної програми Trusted Travelers, яка надає своїм учасникам спрощенну процедуру оформлення в’їзду на роботу або навчання.

Приємна новина була підтверджена на найвищому рівні. Реалізація спільної програми була підтверджена за підсумками зустрічі президента України і прем’єр-міністра Канади.

Читайте також: Фінляндія буде «рулити» політикою ЄС

Планується, що учасники програми Trusted Travelers зможуть в’їжджати на територію України чи Канади з метою працевлаштування або отримання освіти терміном до одного року за спрощеною процедурою.

Учасниками програми можуть стати лише представники молоді. Вимоги до кандидатів на поїзду до Канади на роботу або навчання будуть опубліковані в повному об’ємі вже найближчим часом.

Українська сторона сподівається, що реалізація даної ініціативи стане першим кроком для запровадження безвізового режиму між Україною та Канадою.