З українських аеропортів число рейсів до Туреччини буде збільшуватися

Нові рейси з України до Туреччини будуть відкриті вже в наступному році.

посол Украины в Турции Андрей Сибига

Прямі авіарейси з українських турецькі аеропорти планується відкрити вже через кілька місяців. Нові рейси будуть виконуватися в найпопулярніші міста серед українських мандрівників: Ізмір, Бурса, Даламан і Бодрум.

Ці приємні новини повідомив Надзвичайний і Повноважний посол України в Туреччині Андрій Сибіга, який зазначив, що «в 2017 році Туреччину відвідали 1,25 мільйона українських туристів, у цьому році очікуємо на 20-30 відсотків більше, але ще немає остаточної статистики». Тенденція росту спостерігається і з кількістю турецьких громадян, які приїжджають в Україну.

За словами посла щотижня між українськими та турецькими аеропортами виконується 180 рейсів, до яких в наступному 2019 році додадуться принаймні ще чотири.

Україна входить в десятку країн, громадяни яких активно користуються можливостями для відпочинку, що надаються туристичним сектором Туреччини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про збільшення частоти польотів між Львовом і Стамбулом найбільшої турецької авіакомпанії Turkish Airlines. З 28 жовтня кількість регулярних рейсів збільшується з 14 до 18.

Джерело: www.eurabota.ua

15.10.18