Батьки з Пловдива вимагають прийняття термінових заходів щодо захисту учнів від наркоторговців

Батьки з Пловдива бажають вживання термінових заходів по захисту учнів від наркодилерів. Їх тривога посилилася, коли діти з елітної школи виявили у дворі пакети з марихуаною і стали об’єктом переслідувань і агресії. Пловдивський районний суд взяв молоду людину під вартою за зберігання виявлених наркотиків.
Колишній учень 11 класу доставлений в зал суду із обвинуваченням у тому, що він залишив пакети з марихуаною на паркані школи ім. Душоха Хаджідекова.
На щастя діти передали знахідку охоронцям. Батьки в шоці від справи, тому що охоронці не відразу попередили поліцію. Вони сумніваються в професіоналізмі найманої компанії, яку вони хочуть замінити, а також вимагають вжити надзвичайних заходів з боку поліції і муніципальної адміністрації.
Іван Петлешков: «Ви захистили папу, пора захищати наших дітей, вживати заходів”. Івеліна Урумова (мати): «Врешті-решт, добре б знати, які права фірми, що займається безпекою дітей в школі і шкільному дворі, так що сподіваємося на те, що будуть вжиті адекватні заходи».
Директор школи сказала стурбованим батькам, що камери відеоспостереження вже будуть покривати більший периметр, і що вона поговорила з начальником районного відділення поліції і судової поліції щоб на проблему звернули більше пильної уваги.
Грозданка Ніколова, директор школи: «Вони запевнили мене, що зроблять все можливе, введуть патрулювання і забезпечать безпеку школи ввечері, коли ми підемо».
Затриманий Віктор Бунарскій, який звинувачується в зберіганні наркотиків, заперечував все в залі суду. І він сказав, що навчався в школі ім. Душоха Хаджідекова  і тепер ходить туди тільки щоб грати в баскетбол. Жоден з його доводів не змінив рішення мирових суддів. І поки йде розслідування, він залишиться під вартою.