З польського міста Голенюв планують відкрити новий авіарейс на Україну

У 2020 році планується відкриття нових повітряних сполучень між польським містом Голенюв і Україною. Така інформація з’явилася на Аеро порталі про розвиток маршруту Щецин-Голенюв.

новый авиамаршрут из Польши в Украину

Велика кількість громадян України, які приїхали в Польщу в пошуках роботи, закликають до відкриття нових авіамаршрутів на Україну. Найближчим часом у польському місті Голенюв відкриють нову лінію авіаперевезень на Україну. Інвестори цього рейсу сподіваються на велику кількість пасажирів, так як дуже багато працівників з України працевлаштовані тут. Засновники авіарейсу заявили, що подорож літаком на Україну не тільки комфортним, але також і доступним за ціною.

Прес-секретар аеропорту в Голенюве каже, що зараз керівництво аеропорту вивчає цінову політику рейсу. Для цього вони спілкуються з фірмами, які пропонують дешеві рейси в Україну, а також вивчають ринок праці, на яких професіях працюють українці в Голенюве, і яка їхня заробітна плата. Перший рейс з Голенюв на Україну має відбутися у липні 2020 року.

В цілому сам аеропорт з відкриттям рейсу в Україні планує збільшити кількість пасажирів, що є рекордно низьким в цілій Польщі.

Джерело: www.eurabota.ua

15.10.18