Іспанська поліція розкрила організацію, яка займалася сексуальною експлуатацією жінок

“Поліція Іспанії розкрила організацію, яка експлуатувала жінок південноамериканського походження для отримання сексуальних послуг, і затримала десять осіб на Балеарському острові Ібіца”, – повідомляє Deutsche Welle.

Затримані – п’ятеро колумбійців, двоє венесуельців, двоє іспанців та італієць віком від 27 до 59 років – були допитані, а четверо, які були ватажками організації, вже арештовані, відповідно до джерел в поліції.

Жінки були прийняті на роботу організацією, яка скористалася їх особливою вразливістю – недоліком економічних ресурсів і сімейними обставинами.

Жертви жили в жахливих умовах і повинні були бути доступні 24 години на добу, щоб пропонувати клієнтам сексуальні послуги. За даними поліції, організація була ідеально структурована і у неї були перевізники, які доставляли жінок на острів, а також до клієнтів.

Інших членів групи звинувачують у відмиванні грошей через готельні компанії, створені на острові.

Крім арештів, агенти обшукали чотири публічні будинки і резиденції затриманих і конфіскували 35 000 євро готівкою, високоякісні комп’ютери, фотоапарати і різні документи, пов’язані зі злочинною діяльністю.