Binance, Porto Business School та Португальський блокчейн-альянс просувають навчання технології Blockchain

Binance, Porto Business School та Aliança Portuguesa de Blockchain об’єдналися, щоб просувати навчання технології блокчейну та бізнес-можливостей у цій екосистемі.

З урахуванням прогнозів, що вказують на те, що до 2025 року ця галузь коштуватиме 40 мільярдів доларів, і припускають, що «експерт з блокчейну» буде найпопулярнішим професійним профілем з вагою 6,79% всього ринку, цей тренінг призначений для професіоналів, які хочуть поліпшити своє поточне положення або знайти нові можливості в секторі, що розширюється. Реєстрація на Binance.

Binance, Porto Business School та Португальський блокчейн-альянс просувають навчання технології Blockchain

«У секторі відчувається брак талантів, а також труднощі з реагуванням на потреби блокчейн- та криптовалютних компаній, які зазвичай змушені наймати професіоналів з інших країн», — пояснює Рамон О’Каллаган, декан Porto Business School, який додає, що «нині в Португалії все ще мало професіоналів, які володіють знаннями в цій галузі.

Альберто Ортіс, регіональний керівник Iberia в Binance, наголошує, що метою цього тренінгу є «поширення знань про блокчейн та криптовалюти», тому це партнерство спрямоване на «просування цифрового навчання та підготовку майбутніх фахівців у цьому секторі».

Binance

Програма розпочнеться у жовтні 2022 року, і вже відкрито прийом заявок.