Словенія: хороші умови життя і роботи для українських фахівців

Словенія – маленька балканська країна з великими можливостями для українців знайти підходящу вакансію з гідною оплатою праці. Оскільки у нас зі словенцями одні слов’янські корені, то вивчити мову і вільно розмовляти вже через кілька місяців не складе особливої праці.

Якщо зважитися поїхати не тільки на роботу, а з метою залишитися жити в цій країні, то це зробити досить просто. Після того, як влаштувалися на роботу, потрібно два роки працювати на тому ж місці, потім вже можна самостійно шукати собі роботу.

Департамент по безработице вносит в базу данных, чтобы легче было найти подходящую вакансиюПри труднощах, Департамент по безробіттю вносить в базу даних, щоб легше було знайти підходящу вакансію. Постійний вид на проживання, який видають відповідні органи адміністративного округу, можна отримати вже через п’ять років роботи, а її тут цілком вистачає, оскільки є сектору економіки, які відчувають перманентну брак фахівців високої кваліфікації, так і робочих спеціальностей. Наявність великих промислових підприємств збільшує шанси знайти роботу.

Всю необхідну інформацію про працевлаштування в Словенії можна знайти на www.eurabota.ua.