Робота на круїзному лайнері: відмінна можливість заробити

Різноманітні вакансії, високий рівень оплати праці, можливість побувати в різних країнах – головні аргументи для тих, хто хоче працевлаштуватися на круїзний лайнер.

трудоустроится на круизный лайнерРобота, окрім хорошого заробітку, принесе безцінний досвід спілкування з людьми, вдосконалюється англійську мову, дасть хороші навички роботи в команді. Перелік вакансій великий, тому без особливих проблем можна знайти щось підходяще і відповідне можливостям. Потенційні працівники повинні бути не молодше 21 року і не старше 35 років, в хорошій фізичній формі, бути здоровими і хотіти працювати з людьми, а також мати досвід з обраної вакансії.

Безумовною умовою є знання англійської мови, а якщо крім нього ще й німецьку, то це автоматично збільшує рівень оплати праці. В залежності від займаної посади, заробітна плата становить 700-3000 доларів, при цьому треба врахувати, що гроші на житло і харчування витрачати не потрібно.

Також багато інших вакансій в різних країнах і корисну інформацію про працевлаштування за кордоном можна знайти на порталі www.eurabota.ua.