У Єкатеринбурзі колишній поліцейський стріляв по людях з балкона

“Колишній поліцейський відкрив вогонь з балкона своєї квартири по перехожих в російському місті Єкатеринбурзі Свердловської області”,- повідомляє ТАСС. До лікарні надійшло, як мінімум, двоє поранених – жінка і офіцер Національної гвардії. Жінка в лікарні у важкому стані, чоловік – у стані середнього ступеню. За словами очевидців, було проведено не менше 10 пострілів.

«Колишній поліцейський був затриманий під час операції спецназу, в ході якої були застосовані світлові і шумові гранати», – сказало джерело в правоохоронних органах.

Згідно з інформацією, нападник чинив опір при затриманні.

У неділю ввечері колишній співробітник поліції обстріляв з вікна житлового будинку машини і перехожих. В результаті події був поранений співробітник Росгвардіі, що прибув на місце, а також жінка. Повідомляється, що злочинець зробив, щонайменше, 10 пострілів і, можливо, був п’яний.

Він стріляв з мисливської зброї.

Підтверджено, що перед стрільбою він відправив повідомлення своїм друзям, що скоїть збройний напад, а потім покінчить життя самогубством, так як більше не бачить сенсу в своєму існуванні.