Ще вісім випадків зараження коронавірусом в Росії

Число заражених коронавірусом в Росії склало 28 осіб після того, як було зареєстровано ще вісім випадків зараження, повідомляє БТА з посиланням на ТАСС.

Шість нових пацієнтів знаходяться в Москві і два в Московській області. Всі вони були в Італії протягом останніх двох тижнів, повідомили сьогодні журналістам представники оперативного штабу з профілактики та боротьби з коронавірусом. Російська влада вирішила в п’ятницю ввести тимчасову заборону на видачу віз італійським громадянам. Заборона не поширюється на дипломатичні, службові, робочі та гуманітарні візи.

Крім того, Росія буде обмежувати польоти в і з Італії, Німеччини, Іспанії та Франції з п’ятниці. Прямі рейси російських авіакомпаній в ці країни будуть виконуватися тільки з одного з терміналів в аеропорту Шереметьєво.

Російське посольство в Італії попередило, що італійська влада повертає всіх туристів, що прибувають в країну на умовах національного карантину. В’їзд іноземних туристів на територію Італії заборонено. Російські туристи, які, незважаючи на рекомендації російського МЗС, продовжують прибувати до Італії, змушені повертатися тим же рейсом, йдеться в повідомленні посольства.