Один з найбільших європейських автобусних лоукостерів розпочне роботу в Україні

У планах німецького бюджетного автобусного перевізника FlixBus на найближчу перспективу значне розширення діяльності на транспортному ринку України.

Той факт, що українці з кожним роком все активніше подорожують до європейських країн не проходить повз уваги транспортних компаній.

У компанії FlixBus повідомили, що 11 червня 2019 року в Києві буде проведена прес-конференція генерального директора компанії в Польщі і Україні Міхала Лемана. Топ менеджер повідомить про найближчі плани автобусного лоукостера в Україні та нові стандарті міжміських автобусів для нашої країни.

Бізнес, перш за все працює там, де може отримати прибуток. Очевидно, що гігант європейського ринку автобусних перевезень FlixBus дуже зацікавлений в тому, щоб вийти на український ринок. Адже число наших співгромадян, які подорожують до Європи, стабільно збільшується, особливо в літній період, коли до європейських країн на сезонні роботи їде багато трудових мігрантів.

Компанія FlixBus співпрацює з більш ніж 250 регіональними партнерами-перевізниками, які мають загальну систему продажу квитків та працюють під одним брендом.

На сьогоднішній день маршрути автобусів німецького автобусного лоукостера прокладені через 2 тисячі населених пунктів в 29 країнах Європи.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що квитки на всі потяги, які слідують з українських міст до Польщі, вже можна купити в Інтернеті.

У міністерстві транспорту Словаччини повідомили, що поїзд по новому маршруту Кошице-Мукачево (Закарпатська область) почне курсувати з 9 червня 2019 року. Орієнтовна ціна квитка буде 7,5 євро.