Дитина вижила після того, як її покинули на 20-градусному морозі в Сибіру

Дитина, кинута при температурі -20 градусів у Сибіру, ​​вижила і перебуває в хорошому стані. Про це повідомляє ВВС з посиланням на місцеві російські ЗМІ.

Новонародженого знайшли п’ятеро підлітків у великій скрині з-під яєць на глухій дорозі біля селища Соснівка під Новосибірськом. Дівчинку доправили до лікарні батьки одного з молодих людей, де вона проходить лікування.

Поліція розшукує матір дитини та порушила кримінальну справу за фактом замаху на вбивство неповнолітньої.

Батьки підлітка, які доправили дитину до лікарні, виявили бажання всиновити її, але змушені чекати, чи знайдуться її біологічні батьки.

Батько підлітка Дмитро Литвинов розповів російським ЗМІ, що п’ятеро хлопчиків вирушили на прогулянку. «Було вже темно, коли вони почули якісь звуки. Тоді увімкнули ліхтарики на телефонах і побачили, що в коробці», – пояснив він. Усередині була маленька дівчинка, залишена з ганчірковою ковдрою та пляшкою.

Дмитру та його дружині Ганні зателефонував їхній син Ренат, і вони відвезли дівчинку до лікарні.

Вони побоювалися, що дитина, якій лише кілька днів від народження, може обморозитись і не вижити. Після прибуття лікар швидко оглянув дитину і зігрів її, ніжно розтираючи ручки та ніжки. Дівчинка порозовіла і була визнана здоровою, а пізніше була переведена до дитячої лікарні, де її нині доглядають, за даними місцевих органів охорони здоров’я.