Польське місто Сопот стало туристичним хітом на Різдво і Новий рік

Новорічна ніч і Різдво в Сопоті цього року побили всі рекорди за кількістю перебування туристів. За словами Ганни Голець-Мастроянні, президента «Сопоцької туристичної організації», в період Різдва та Нового Року готелі були заброньовані на 100%.

«Цього року спостерігалося збільшення кількості туристів.Найбільше до нас приїхало гостей з Калінінграда. Вони приїхали ще перед Новим Роком і продовжили своє перебування в Сопоті до православного Різдва, тобто до 7 січня», – говорить Ганна Голець-Мастроянні.

Приблизно 70 % польських туристів відвідали Сопот цього разу на свята, серед іноземних гостей домінують шведи,норвежці та німці, також багато туристів і з України. За словами Каміля Чайковського, директора готелю “Сопот”, на відпочинок приїжджає все більше сімей з дітьми:

«Період свят був дуже успішним. У нас було 85 % заброньованих місць на Різдво, і 100% заброньованих місць ближче до Нового року. Цього року ми спробували порадувати наших гостей кулінарними рецептами і приготували широкий спектр розважальних заходів. Ми подумали про місцеві свята з різних регіонів Польщі. У нас був кашубський, гуральський і великопольський день. Ми також подбали про наших наймолодших гостей, яких розважали аніматори. Наприклад, діти випікали та розписували пряники».

Власники готелів та ресторатори також розраховують на збільшення туристів на зимові канікули. Сопоцька Туристична організація, за підтримки міста, підготувала рекламну кампанію, в якій підкреслюється курортний характер міста. Хороша екологія в поєднанні з низькими цінами, і комплектом пропозицій, де гостям надаються додаткові розваги на атракціонах, льодових ковзанках, в аквапарку та у батутному парку – зробить курорт відвідуваним туристами у різні пори року.

Джерело: news.eurabota.ua

14.01.2019