Польські банки будуть обслуговувати українців, які працюють у Польщі

Польські банки зробили пропозиції для українців, які працюють в нашій країні. Це група складається з більш 2 мільйонів потенційних нових клієнтів, – пише «Rzeczpospolita».

Банки стали черговими великими закладами, після операторів мобільного зв’язку, розширення бізнесу. Представники від банків побачили великий потенціал для бізнесу в зростаючим числі українців, які проживають у Польщі. Як дізналася «Rzeczpospolita», Getin Noble Bank представив можливість для українців, які хочуть відкрити рахунок в їх банку, так для цього достатньо паспорта або карти проживання(побита), а підтримку зі знання мови надає банк. Getin Noble Bank представил возможность для украинцев

З листопада Credit Agricole також надав таку можливість для українців. PKO ВР пропонує спеціальні послуги у цього банку є власне відділення в Україні, це відділення у Львові Кредобанку (раніше Kredyt Bank Ukraine).

Число іммігрантів з України зростає. За оцінками Кадрової служби, до кінця року число прибулих з України в пошуках роботи буде близько двох мільйонів робочих місць, а до середини 2018 року число співробітників в країні може досягти трьох мільйонів. Хоча у всьому польському банківському секторі з 31 мільйонними особистими рахунками, новий ринок може здатися не настільки вражаючим з першого погляду, але в нього є шанс розвитку, – пише «Rzeczpospolita».

І знову Польща йде на поступки українцям, все робиться, що б українці могли працювати легально і мати такі ж можливості, як поляки. Так що якщо Ви плануєте в найближчому майбутнім працевлаштуватися в Польщі, то можете відвідати наш сайт www.eurabota.ua у нас завжди нові різні вакансії.