Рейси з Бидгощ у Львів

Ще одна хороша новина для пасажирів порту Бидгощ. З 31 жовтня Ви можете замовити квитки на рейси до Львова на літній сезон 2018 року. Рішення PLL LOT запропонувати рейси за маршрутом Гданськ-Львів в наступному сезоні є результатом збільшення популярності цієї зв’язку. Польоти до Львова будуть продовжені в літній сезон 2018 року (березень – жовтень) кожен понеділок і п’ятницю. Як і раніше, політ зі Львова відбудеться 1:40, а висадка в Бидгощі в 2:20. Виліт з Бидгоща запланований на 3:10 і прибуття у Львів о 05:30.самолет PLL LOT Быдгощ-Львов

Продовження з’єднання PLL LOT зі Львовом в наступному сезоні є доказом того, що це потенційний напрямок. Пасажири на цьому маршруті – туристи, мешканці та підприємці нашого регіону, які розвивають свій бізнес в Україні, а також громадяни України, які приїжджають в Куявсько-Поморське воєводство і отримали можливість швидкої і привабливою зв’язку, сказав Томаш Морачевський, президент аеропорту Бидгощ.

Розклад рейсів і робочі дні дозволяють довше залишатися у Львові і Куявсько-Поморському воєводстві. Час польоту становить близько 1 години 20 хвилин, що є відмінною альтернативою подорожей на машині, поїзді чи автобусі. Крім того, це дозволяє уникнути тривалих зупинок на польсько-українському прикордонному переході.

Для пасажирів, які подорожують по цьому маршруту, є нічна автобусна лінія 37N, яка з’єднує аеропорт з центром Бидгоща. Плановане час виїзду автобуса з площі Костелицки 1:15 на зворотному шляху з аеропорту автобус відправляється. 3:00 до 4:00.