Переказати гроші з Польщі до України стало ще простіше

Українцям, які працюють у Польщі і регулярно перевказують гроші своїм рідним і близьким в Україні, робити це тепер стало набагато простіше.

Новий сервіс для переказу грошей розробили і запустили компанія Ria і ПриватБанк. Тепер для того, щоб переказати гроші, можна скористатися одним з восьми тисяч банкоматів мережі Euronet і спеціально розробленим мобільним додатком My Ria.

Гроші вносяться до банкомату, після цього за допомогою програми My Ria ініціюється їх переказ, а потім можна перевірити, що гроші зараховані на рахунок одержувача в Україні.

Як повідомили в прес-службі ПриватБанку, виплата проводиться як в євро, так і в доларах в терміналах самообслуговування, банкоматах і відділеннях банку. Також відразу за бажанням клієнта валюту можна обміняти за діючим курсом.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що згідно з даними Національного банку України, на 50 відсотків збільшилася кількість безготівкових розрахунків за допомогою платіжних карт протягом першого кварталу 2019 року.

У серпні ПриватБанк запускає оновлену версію інтернет-банкінгу Приват24. Нову програму вже тестують понад 20 тисяч клієнтів банку.