У Грузії туристів частуватимуть вином прямо в аеропорту

Гостям, які прилітають до Грузії, планують дарувати безкоштовне вино прямо після прибуття до аеропорту. Іноземці зможуть насолодитися вином марки «Сапераві».

«Акція небувалої щедрості» пройде протягом цього року з ініціативи Національної адміністрації туризму. В рамках компанії уряд має намір вручити іноземцям близько 300 тисяч пляшок марочного напою.

Читайте також: Райони іммігрантів в Данії офіційно називають «гетто»

Відзначимо, що раніше дана акція також проходила в грузинських аеропортах і була відновлена ​​в розпал поточного курортного сезону.

На даний момент на території Грузії почали шукати постачальника такої великої партії вина для іноземних гостей. Планується, що гостей країни будуть пригощати повністю органічним продуктом, в якому не повинно бути консервантів.

Всі пляшки повинні бути виконані в оливковому кольорі, а також поставлені в спеціальних упаковках, які підходять для зручності в дорозі.

Отримати свою безкоштовну пляшку “Сапераві” можна буде по прибуттю до аеропортів Батумі, Тбілісі і Кутаїсі. Вручення подарунків планують почати цього літа, а закінчити перед настанням Нового року.