Професійні новорічні постанови. Підвищення кваліфікації, просування або зміну роботи?

До 40 відсотків робітників у відповідності з новорічними резолюціями в наступному році хочуть змінити роботу. Тільки 1 відсоток планує поговорити з начальником про збільшення зарплати.

Користувачів польського ресурсу пошуку роботи «Praca» запитали про професійних рішеннях з приходом нового року.онлайн опрос

Майже половина з них обіцяє, що наступного року збираються змінити роботодавця. Працівники стверджують, що зміна діяльності або місця роботи, допоможе їм заощадити нерви.

На жаль, готовність не призводить до результатів. Рішення торішнього новорічного опитування, реалізувалися лише на 20 відсотків, 30 відсотків, з приходом нового року половина співробітників навіть не підняли палець про питання зміни місця роботи.

У 2018 році до 40 відсотків респондентів визнали, що хотіли б працювати на нового роботодавця. Результати опитування показують, що майже кожен п’ятий поляк хоче змінити діяльність у наступному році. Половина з них обіцяють, що зі зміною роботодавця, вони будуть менше нервувати на роботі, а інші припускають, що вони будуть працювати декількох годин в день.15 відсотків респондентів також вказали, що займуться розвитком. Вони запевняють, що в 2018 році вони отримають переваги від курсів та тренінгів і підвищать свою компетентність.

На іншому кінці списку були оприлюднені такі пропозиції, як: перепідготовка, на яку вказали лише 6 відсотків опитаних і 1% заявив, що хоче отримати підвищення.

З одного боку, це може бути пов’язано зі страхом поговорити з вашим керівником, в минулому році цілих 27 відсотків опитаних в дослідженні Praca, заявили, що вони боявся попросити підвищення.

Так чи інакше ситуація на ринку праці напружена, як вже повідомлялося раніше Компанії і кандидати не можуть знайти один одного на ринку праці в Польщі, ні взаємного діалогу між працівником і роботодавцем, звідси і виникають проблеми.

Що стосується реалізації новорічних резолюцій минулого року, у нас немає хороших новин. Користувачам порталу ставили питання про їх ефективність при перенесенні положень справи.

Тільки 20 відсотків респондентів визнали, що вони реалізували припущення минулого року. Майже 30 відсотків навіть не зробили першого кроку в цьому напрямку. Однак, 16 відсотків не мають професійних рішень на 2018 рік.