На польському ринку праці брак водіїв

На Європейському ринку праці, велика нестача шоферів. Шлюб водіїв не тільки відноситься до польського ринку праці, приблизна ситуація з даної середовищем також і в Нідерландах.

нехватка водителей

На жаль, Європейська урядова адміністрація всіх країн Європи, не приймає поліпшення умов праці, соціального страхування і особистої безпеки. Навпаки адміністрація бере оплати за дороги, накладає податки на водіїв і перевізників, але ніяк не витрачає ці гроші, щоб поліпшити безпечні паркінги з потрібними санітарними умовами, соціальні місця та місця для відпочинку.

Служби контролю беруть штрафи за порушення транспортних документів, але це ніяк не відображається на безпеку на дорогах, парковках, терміналах та поромних переправах.

У Польщі зараз спостерігається серйозна нестача водіїв. За даними польських сайтів з пошуку роботи, кількість місячних пропозицій роботи водіям у січні переважило в два рази кількість пропозицій в грудні 2017 року. На думку польських роботодавців, вони змушені приймати на роботу водіїв з України, Білорусії та Молдови, так як поляки не хочуть працювати за низькі заробітні плати.

Джерело etransport.pl
08.02.2018