Легальна робота в Польщі вакансії для українців у 2017 році

Виділяють два фундаментально відрізняються способу знайти роботу в Польщі, шукати вакансії скориставшись послугами агентств, або зробити це самостійно. З упевненістю скажемо одне: роботи в Польщі та вакансій в кожній галузі народного господарства досить.

Работа в Польше вакансии в pracuj.pl

Від роботи в Польщі до вакансіях існує час пошуків. Який варіант пошуків вакансій на роботу в польщі вибирати здобувачеві.

Перший варіант пошуку роботи в Польщі та вакансій

Плюси пошуку роботи через агентства:
звертаючись в агентство українці, росіяни і білоруси отримують великий вибір вакансій, які будуть задовольняти вимоги здобувачів.
такий пошук роботи призводить до економії часу, так як у посередників складена заздалегідь підготовлена база роботодавців.

работа в Польше вакансии в газете выборчей
Нюанси про вакансії уточнює агент. Тому якщо знання мови недостатні, цей варіант розглядайте як першочерговий.
Мінусами пошуків роботи з використанням агентств будуть:
Послуги, що надаються компанією-посередником – платні, вартість коливається починаючи пределах100 до 200 євро.
Часто посередники не знають, які умови роботи і житла чекають клієнтів.

Більше 7 тисяч вакансій на сторінках нашого сайту тут. Використовуйте для швидкого пошуку вакансій рядок “Пошук”

Другий варіант пошуку роботи в Польщі і вакансій самостійно

З кожним роком більшої популярності набирає робота в Польщі в 2017 році підбір вакансії вимагає від претендента наявність інтернет-з’єднання. Для більшого вибору і точної конкретики того, що хочете, краще шукати польською мовою. У пошуку допоможуть такі ресурси:

  • praca.pl
  • gumtree.pl
  • pracuj.pl
  • praca.gratka.pl

Швидше знайти роботу в Польщі у 2017 році українці можуть на ярмарках вакансій (Targi pracy), вони проводяться регулярно безпосередньо роботодавцями.

Работа в Польше в 2017 году для украинцев

Це дозволить усунути зайві витрати на посередників. На ярмарку вакансій треба мати копії документів і резюме польською мовою.

Більше 800 вакансій для водіїв за кордон на цій сторінці.

Третій варіант пошуку підходящої роботи в Польщі і вакансій самостійно

Шукачам роботи і вільних вакансій на 2017 рік може надати істотну допомогу польська преса. «Gazeta wyborcza» щотижня публікує пропозиції роботи і вакансії від прямих польських роботодавців у 2017 році в своєму додатку «Praca».
З вільними вакансіями та роботою в Польщі на 2017 рік ознайомтеся в газеті «Oferta».
Здобувачі можуть опублікувати власні пропозиції послуг у цих газетах.
Для шукаючих роботу і вільні вакансії на 2017 рік у Польщі відкрився портал трудових ресурсів «Praca dla Ukrainy».

Новаый сайт поиска работы в Польше
Наша компанія допомагає претендентам допомога в підборі вакансії, для цього перейдіть в розділ нашого ресурсу “Пошук Вакансій” та переглядайте пропозиції від роботодавців з Польщі. Тут здобувачі можуть і опублікувати особисту анкету про те, що шукаєте роботу (краще оформляти особисту анкету польською мовою).
В анкеті вказуйте що вас цікавить робота без посередників від прямих роботодавців у Польщі.

Понад 2000 вакансій для різноробочих на цій сторінці.
Порада: Анкету публікуйте не тільки на сайті https://www.eurabota.ua/employer, але і на польських ресурсах, в інтернеті та газетах.

Анкету (CV) готуйте заздалегідь. Адже якщо зробити правильно, то зацікавити роботодавця не буде проблемою.

Анкета соискателя работы

Тоді кандидатура буде розглядатися на конкретну посаду. Якщо начальник хоче провести співбесіду з претендентом особисто, тому доведеться їхати в малознайому країну, щоб підвищити власні шанси отримання вакантного місця запишіться на співбесіду в ряді організацій. Врахуйте, що робота в Польщі в 2017 році і вакансії підбираються за професійним навичкам, працівника.

Рада: До анкети (CV) додайте мотиваційний лист де вкажіть мотиви і бажання працювати саме на обраній посаді.

Оплата праці за роботу в Польщі у 2017 році

Точно сказати, яку суму зможе заробити конкретна людина практично неможливо, адже все залежить виключно від нього самого: який досвід він має, на яку посаду претендує, володіє мовою і як вміє переконувати (про це зараз поговоримо детальніше). Для українців робота в Польщі в 2017 році передбачає вакансії на різні професії, так що ніхто не залишиться без можливості заробити.
Порада: поляки вважають зарплату нетто і брутто. Нетто-це чиста зарплата після всіх відрахувань, а брутто загальне нарахування. Пам’ятайте, що з зарплати брутто стягуватимуться податки.

Польские средства массовой информации поиск работы
На співбесіді роботодавець, найімовірніше, запитає на яку заробітну плату розраховує новоприбулий працівник. Тут необхідно заздалегідь розрахувати на якій суми вистачить на проживання в Польщі. Головною помилкою є порівняння свого рівня життя на батьківщині, так як необхідно враховувати, що зросте не тільки рівень доходу, але і витрати. Кращим варіантом буде назвати суму трохи більше, ніж витрачаєте, адже вище, необхідної суми, роботодавець вам не заплатить. При цьому постарайтеся пояснити на чому ґрунтується таке рішення (продукти харчування, дорога на роботу, одяг, оренда житла).
Порада: Дізнайтеся вартість житла і харчування в тій місцевості де збираєтеся працювати, транспортні витрати.

Питання дороботодавця від кандидата на співбесіді

У 2017 році в Польщі кількість робочих місць та вакансій для українців не зменшиться, а збільшиться. Це пов’язано з відтоком польської робочої сили в країни з більш високою зарплатою.
Не забудьте задати роботодавцю важливі питання: як і при яких умовах відбуваються виплати заробітної плати, вказана вона з урахуванням податків, забезпечать він своїх співробітників житлом на час роботи, скільки годин мінімум потрібно відпрацювати за сім днів, буде надано медичне страхування і якісь додаткові привілеї.
Коли роботодавець наполягає на випробувальному терміні, попросіть прописати це в контракті обов’язково уточніть його тривалість і зараблотную плату на випробувальний період..
Щоб виїхати працювати за кордон необхідно зібрати певні документи. В першу чергу – робоча віза, якщо людина їде перший раз консули видадуть її на півроку з можливістю продовження. З роботою в Польщі і пошуком вакансії безпосередньо пов’язане наявність робочої візи. Робочу візу може відкрити роботодавець, для цього він звертається до Urz?d Pracy, пояснює чому бере на роботу саме цього працівника, отримує запрошення і поштовим переказом надсилає запрошення обраному співробітнику.