10 найпопулярніших професій у Польщі і в світі

Інтернет ресурс Studia представляє список 10 найпопулярніших професій – це безперечно допоможе розібратися Вам в освітньому та професійному шляху!

Перша позиція проект – менеджер.

Робота проект менеджером в Польщі стає все більш важливою для роботодавців з усіх секторів економіки. Зараз підприємці хочуть будувати свої ринкові позиції щодо ефективності і результативності. Але є проблема: багато елементів, які необхідно об’єднати для досягнення цього успіху. Саме перед менеджером проекту стоїть завдання «зібрати всі частини головоломки разом».

Друге місце – перекладач.

Якщо ваша пристрасть – це іноземні мови? Знання професійної термінології – це задоволення і цікаве завдання для вас. Проведення десятків годин над перекладом документів – приємне час? У цьому випадку кар’єра перекладача стане відмінним рішенням! Наша порада чим екзотичніше мову тим краще для Вас знайти роботу.

Третє місце – адміністратор.

Адміністратор мережі, зазвичай званий Admin, завданням якого є забезпечення безперебійної роботи інформаційних систем на підприємствах / організаціях / установах / Таким чином, посада адміністратора може вважатися однією з найбільш престижних і надзвичайно відповідальних професій на ринку праці.

Cистемный администратор в Польше

Четверте місце – логіст.

Фахівці з логістики займаються управлінням складу, закупівлями, плануванням виробництва, розподілом товарів і послуг, а також транспортом і зв’язком. Зрозуміло, повний обсяг відповідальності залежить від галузі, в якій працює компанія.

П’яте місце – фахівець з соціальних медіа.

Наприклад, коли ви говорите своїм друзям, що ви проводите весь день на Facebook або Instagram, і в той же час заробляєте гроші, це означає, що ви фахівець з соціальних медіа. Літературні знання про маркетинг, кілька крапель соціальної психології і жменька творчості та аналітичного сенсу – це абсолютна основа для того, щоб зробити ставку на перше кроки в полі соціального маркетингу.

Шоста позиція – програміст.

«Я програміст!» – Звучить гордо, правда? Престиж – це ще не все, тому що доходи від ІТ є одними з найвищих на ринку праці – кращі можуть розраховувати навіть до кількох тисяч злотих! Не дивно, що все більше і більше молодих людей пов’язують своє майбутнє з інформатикою.

Профессия программист одна самых популярных в Польше

Сьоме місце – вебмастер.

Вебмайстрів часто називають «веб-дизайн ерамі». Зрозуміло, це правильний термін, але він не повністю відображає сферу обов’язків, які ставляться перед професією – все залежить від конкретної спеціальності, галузі та розміру компанії.

На восьмій позиції дизайнер комп’ютерної графіки.

«Скільки буде коштувати дизайн цього сайту?»

500 злотих.

« Чому так багато? ».

«Моя сестра вчилася в ASP і не робила таких речей безкоштовно».

Якщо ви хочете стати дизайнером комп’ютерної графіки, ви повинні володіти ангельським терпінням і контролем на додаток до міцним технічним знанням і безмежного творчості.

Дев’ята позиція – професійний консультант.

Професійний консультант виконує завдання у області профорієнтації та інформації. Його завданням є надання допомоги молодим людям і дорослим у виборі професії, освіті (у виборі досліджень, навчань, аспірантурі, курсах і т. Д.)

Десята позиція – біотехнолог.

Якщо Ви мрієте вивчити світ навколо себе і спробувати його поліпшити? Ви не хочете обмежитися одним вузьким шляхом спеціалізації? У цьому випадку кар’єра в області біотехнології просто чекає вас.

І, нарешті, невелика порада: вибирайте мудро, тобто, згідно своїм інтересам і хобі, користуйтеся нашим ресурсом www.eurabota.ua/ для пошуку роботи в Європі.