З Харкова до міста Італії скоро можна буде літати прямими рейсами

У березні наступного року будуть відкриті прямі рейси з Харкова у два міста Італії – Рим і Мілан.

 iz-harkova-v-goroda-italii-skoro-mozhno-budet-letat-pryamymi-reysami

Згідно з інформацією прес-служби Харківської ОДА, регулярні рейси за маршрутами Харків-Рим і Харків-Мілан буде виконувати італійська авіакомпанія Ernest Airlines. Планується, що перші польоти почнуться в березні 2019 року.

За словами президента авіакомпанії Шаді Ель Таннира, у них є велика зацікавленість у розширенні географії польотів з України. Ernest Airlines працює на українському ринку пасажирських авіаперевезень другий рік. Як розповів президент авіакомпанії, спочатку вони орієнтувалися на перевезення невеликого пасажирського сегмента, але практика показала, щоб успішно конкурувати з іншими авіаперевізниками, його необхідно розширювати. Тому, детально вивчивши український авіаринок, було прийнято рішення про запуск з Риму і Мілана регулярних рейсів в Харків.

Враховуючи, що в університетах міста навчаються тисячі студентів з-за кордону, для них пряме авіасполучення з найбільшими європейськими аеропортами за порівняно низькими цінами дуже зручно. Компанія надає студентам спеціальні знижки на 10 відсотків. Щоб її отримати достатньо надіслати на сайт авіакомпанії Ernest Airlines скан-копію студентського квитка.