Популярний угорський лоукостер розширює географію польотів з України

Регулярні польоти за чотирма новими маршрутами, старт яких в авіакомпанії Wizz Air запланували на кінець жовтня, розширять і поліпшать можливості для українців подорожувати в країни Європи.

Wizzair фото

Згідно з повідомленням прес-служби угорського лоукостера, регулярні рейси по новим маршрутам будуть виконуватися з міжнародних аеропортів Львова та Харкова. В авіакомпанії розраховують на те, що пасажиропотік на цих популярних напрямках буде тільки зростати, що дасть можливість у найближчому майбутньому збільшити частоту польотів.

Починаючи з 28 жовтня, з аеропорту «Харків» будуть виконуватися рейси в міста Польщі Вроцлав і Гданськ. На початковому етапі запланована частота польотів – два рази на тиждень, по середах і неділях.

З Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, починаючи з 29 жовтня, літаки Wizz Air будуть літати за маршрутом Львів-Вільнюс (Литва) два рази в тиждень – по понеділках і п’ятницях. 30 жовтня виконуються регулярні рейси за маршрутом Львів-Братислава (Словаччина), які будуть виконуватися по вівторках, четвергах і суботах.

Раніше повідомлялося, що угорський лоукостер Wizz Air в листопаді починає польоти з Харкова в Лондон.

Джерело: www.eurabota.ua