Для туристів у Чехії організовують «Ніч замків»

В суботу 25 серпня в більш ніж ста чеських середньовічних замках, церквах і монастирях двері на ніч не закриються, а відкриються, оскільки в країні буде проходити так звана «Ніч замків».

 zamok-krumlov-noch-zamkov-v-chehii-min

Туристи і всі бажаючі зможуть абсолютно безкоштовно відвідати найвідоміші чеські замки і замкові фортифікації, які будуть відкриті до ранку. Акція традиційно проводиться щороку в кінці літа. Мета організаторів – зацікавити туристів незвичайним часом проведення екскурсій.

Крім вражаючих екскурсій по нічних замках і монастирях, туристи зможуть побачити театралізовані вистави, виступи музикантів, взяти участь у квестах, відвідати ярмарки та майстер-класи. Можна буде спробувати страви, приготовані за рецептами середніх віків.

Серед замків, які будуть відкриті для відвідувачів: Хвалский замок у Празі, замок Слованка, Чеський Штернберг, замки Богемії, Моравії, Карлових Вар.

Як розповідають організатори «Ночі замків», мета незвичайної акції – зацікавити туристів, що приїжджають до Чехії, уявити середньовічні замки в іншому ракурсі, чому сприятиме вечірні час і спеціальна розважальна програма.

Джерело: www.eurabota.ua