В Італії швидкісний потяг зійшов з рейок

Страшна аварія на залізниці сталася сьогодні вранці, 6 лютого, в околицях італійського міста Лоді, розташованого в 50-ти кілометрах на південь від Мілану.

поблизу Лоді поїзд зійшов з рейок

Швидкісний потяг Frecciarossa, який слідував за маршрутом Мілан – Салерно, розігнавшись майже до 300 км/год, зійшов з рейок.

В результаті аварії на швидкісній залізничній лінії, яка з’єднує Мілан і Болонью, загинули два машиністи, одна людина отримала серйозні травми. Близько 30 пасажирів отримали легкі травми. Рятувальники відправили їх у довколишні лікарні.

Під час аварії локомотив відокремився від складу і врізався спочатку в вагон, який знаходився на сусідній колії, а потім в будівлю. Також перекинулися два вагони.

ведуться рятувальні роботи

Швидкісна лінія Мілан-Болонья була тимчасово закрита. Потяги прямували в об’їзд по звичайній залізниці. Причини аварії встановлюються.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що під час аварії літака в Туреччині три людини загинули, 157 отримали травми різного ступеня тяжкості.

В результаті аварії шкільного автобуса в Німеччині загинули двоє дітей. Водій не впорався з керуванням і з’їхав у придорожню канаву.