Українців ображають в Ізраїлі: МЗС має намір відновити справедливість

Постійні повідомлення про порушення прав громадян нашої країни в Ізраїлі змусили відреагувати вітчизняне МЗС. Українські дипломати заявили, що якщо представники влади Ізраїлю і далі будуть займатися свавіллям щодо громадян України, то безвізовий режим між сторонами може бути припинений.

Так, офіційні представники українського уряду нашої країни звернули увагу на систематичне порушення прав наших туристів в Ізраїлі. У МЗС наголосили на тому, що в разі пролонгації даної ситуації, спрощений візовий режим між країнами може бути припинений.

Читайте також: В Естонії значно зросла середня заробітна плата

Крім того, українські дипломати незадоволені тим, що роботодавці в Ізраїлі практикують шахрайство і відмовляють нашим працівникам в легальному оформленні.

Зокрема, в МЗС згадали постійне порушення прав українців ізраїльськими прикордонниками на пунктах митного пропуску. Відзначимо, що про «суворість» ізраїльських прикордонників в Україні ходять легенди, а число скривджених ними наших співгромадян йде на тисячі.

Українські дипломати мають намір розібратися в ситуації і вимагати пояснення від колег з Ізраїлю. У разі того, якщо українців продовжуватимуть «ображати» в Ізраїлі, в нашому МЗС готові відмовитися від безвіза з цією країною.