Ізраїль побив рекорд COVID-19

“Міністерство охорони здоров’я Ізраїлю оголосило сьогодні про майже 12 000 нових заражених коронавірусом, що є рекордною кількістю за добу з початку пандемії”, – повідомляє AFP.

За даними за останні 24 години, було зареєстровано 11978 нових заражених COVID-19, що перевищує попередній рекорд з 11344 інфікованих, зареєстрований 2 вересня минулого року.

За даними міністерства охорони здоров’я, хоча в даний час в Ізраїлі майже 60 000 людей з COVID-19, кількість серйозних випадків захворювання становить лише 125.

Майже 4,3 мільйона із 9,4-мільйонного населення Ізраїлю отримали три дози вакцини від коронавірусу. В останні дні влада почала вводити четверту дозу вакцини групам ризику.

Учора прем’єр-міністр Нафталі Беннетт передбачив, що кількість інфікованих продовжить зростати і закликав людей пройти вакцинацію.

«Хороша новина полягає в тому, що вакцини працюють, тому будь-хто, хто буде вакцинований і правильно носить маску, навряд чи серйозно захворіє, і це закінчиться за кілька днів», – сказав він.