Абрамович купив найдорожчу нерухомість в Ізраїлі

Бізнесмен Роман Абрамович купив найдорожчу нерухомість в Ізраїлі в елітному селищі Герцлія Піту в північному передмісті Тель-Авіва, де розташовані резиденції послів. За словами Глобеса, він заплатив рекордні 65 мільйонів доларів за нерухомість в Ізраїлі.

«Незадовго до кризи, викликаної пандемією коронавіруса, була укладена найдорожча угода з житловою нерухомістю в історії Ізраїлю … Російсько-ізраїльський мільярдер Роман Абрамович купив нерухомість в Герцлії Піту за 226 мільйонів шекелів (64,5 мільйона доларів)», – пише ізраїльське видання.

За словами журналістів, площа, придбаної нерухомості, становить близько 9500 кв.м. Основна частина нерухомості – це будинок, який з 2006 року належить британському керуючому хедж-фондами Алану Говарду, співзасновнику Brevan Howard Asset Management.

Відповідно до публікації, попередній власник купив віллу за 9 мільйонів доларів і «витратив багато грошей на поліпшення нерухомості, розширивши ділянку з 6500 до 9500 квадратних метрів і побудувавши дві вражаючих будівлі, спроектованих архітектором Орлі Шрем».

На ділянці є тенісний корт і басейн з гідравлічною платформою, яку можна перетворити на гостьову зону для проведення різних заходів.

Нагадаємо, що Абрамович отримав ізраїльське громадянство в 2018 році.