Українська авіакомпанія SkyUp відмінно попрацювала

Авіакомпанія SkyUp Airlines, яка позиціонує себе як перший український лоукостер, активно розвивалася протягом першого року своєї діяльності і показала відмінні результати своєї роботи.

Український бюджетний авіаперевізник SkyUp Airlines впевнено заявив про себе на ринку пасажирських авіаперевезень України. У травні рівно рік з часу початку повноцінної роботи авіакомпанії.

У компанії вже підвели перші підсумки роботи за цей період. Перевезено 870 тисяч пасажирів, виконано майже 5 тисяч рейсів.

Рік тому, в травні 2018 року, регулярні польоти виконувалися по 10 маршрутах. Протягом року маршрутна мережа компанії розширена до 31 регулярного і 15 чартерних маршрутів. Найбільша кількість пасажирів фіксується на рейсах до Тбілісі, Барселони, Ларнаки і Софії.

Флот SkyUp налічує 7 літаків – 5 Boeing 737-800 і 2 Boeing 737-700.

Кількість працівників компанії за рік збільшилася в три рази – до 450 осіб. По своїй кадетській програмі були підготовлені 40 других пілотів і 76 бортпровідників.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що за 4 місяці 2019 року кількість пасажирів, які скористалися послугами аеропорту «Бориспіль», зросла на 17 відсотків у порівнянні з аналогічним періодом 2018 року.

Новий міжнародний аеропорт може з’явитися в закарпатському місті Мукачево. У міністерстві інфраструктури підрахували, що будівництво може обійтися до 3 мільярдів гривень.