Греція пропонує туристам відпочинок у комфортабельних наметах

Життя ближче до природи, без звичних комфортних умов готелів, але за меншою ціною запропонують у Греції іноземним туристам.

У Греції, яка перебуває на вершині популярності серед країн, відвідуваних іноземними туристами, запропонували оригінальну ідею організації наметових таборів в стилі люкс.

Ця нова для туристичної галузі Греції ідея може залучити велику кількість туристів з різних країн світу, які віддають перевагу відпочинку ближче до природи і готові пожертвувати комфортабельним готельним номером з кондиціонером і м’яким ліжком.

Ініціатори, які виступили з ідеєю організації наметових містечок, очікують, що відпочинок у наметах буде приваблювати не тільки молодь, але й людей середнього віку.

Планується, що наметові табори підвищеного комфорту будуть побудовані на острові Лесбос, а також у Коринфі і Аттиці. Спочатку, щоб подивитися наскільки відпочинок в наметах буде популярним серед туристів, побудують один табір на Лесбосі. Згідно з проектом, табір буде займати площу близько 17 тисяч квадратних метрів. Розташовуватися він буде в сільській місцевості в західній частині острова. Всього зведуть 22 намети. Також будуть побудовані дві тимчасових будівлі з турецькою лазнею і басейнами, відкритий майданчик для барбекю з традиційною кам’яної піччю.

Після закінчення туристичного сезону намети і всі інші споруди повністю приберуть. На ділянці не буде ніяких ознак літньої туристичної активності.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на іспанському курорті Майорка вирішили боротися з п’яними туристами.

В Україні зафіксовано значне зростання туристичного потоку з неприграничних країн.