Туристичний сезон у Греції починається раніше – 1 березня

Греція почне свій туристичний сезон раніше, ніж у попередні роки, оскільки зусилля боротьби з коронавірусною інфекцією дають позитивні результати.

Після того, як через COVID-19 припинилися подорожі у 2020 році, грецький туризм пережив найгірший рік в історії: лише 7 мільйонів відвідувачів, які принесли лише 4 мільярди євро доходу. Проте минулого року галузь почала відновлюватись.

Греція вже послабила обмеження на поїздки, запроваджені у зв’язку з поширенням коронавірусу, і повністю вакцинованим відвідувачам не потрібний негативний тест для в’їзду до країни.

«Греція відкрита для всіх із сьогодення. Але справжній літній сезон розпочнеться для нас 1 березня цього року. Чому? Тому що 2022 року на грецький туризм є великий попит і спостерігається велика динаміка. Після цієї величезної глобальної кризи в галузі охорони здоров’я люди хочуть і готові подорожувати, насолоджуватися відпочинком, витрачати гроші, і я думаю, що Греція займає перше місце в цьому відношенні», – прокоментував міністр туризму Греції Василіс Кікіліас.