Vivartia: зосередженість на туристичних ринках і стратегічних партнерських відносинах

Vivartia Group, найбільша грецька група продуктів харчування, оголосила про продовження свого стратегічного плану безперервного розвитку і зміцнення своїх брендів, приділяючи особливу увагу туристичним ринкам. У 2017 році Група приступила до будівництва і реконструкції 59 філій по всій країні, 48 з яких розташовані в районах з підвищеним туристичним рухом і на ринках, безпосередньо пов’язаних з туризмом, таких як аеропорти, торгові центри, суду та станції технічного обслуговування.Vivartia Group

Важливим пріоритетом для Групи є створення стратегічних партнерських відносин і додаткова вартість, що виникає в результаті їх реалізації. У 2017 році Група продуктів харчування і напоїв розширила свої існуючі партнерські відносини.

У той же час Група продовжує стратегічне планування для розширення діяльності в 11 країнах. В цьому контексті, в 2017 році, укладено нові угоди зі стратегічними партнерами у Великобританії, на Кіпрі, в Саудівській Аравії і на Мальті, тим самим розширивши своє вже значну присутність в Burger House Goody’s Espresso Room Flocafe. Група управляє трьома сучасними виробничими підрозділами, щодня обслуговуючи понад 300 000 клієнтів у більш ніж 500 точках продажів, пропонуючи окремі продукти і послуги, які задовольняють потреби кожного споживача.