Жан-Клод Юнкер: Євросоюз демонструє значний прогрес в економіці

На засіданні Генеральної асамблеї Європейського економічного і соціального комітету (ЄЕСК), яка проходила в Брюсселі кілька тижнів тому голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер заявив, що кожен мільярд доларів, який Євросоюз отримує дохід від експорту своєї продукції, дає можливість бізнесу і державам створювати 14 тис. нових робочих місць. З його слів випливає, що Європа за три минулих роки продемонструвала великий прогрес в економіці і соціальній сфері.

Растет число трудоустройства в Евросоюзе

Також він підкреслив, що починаючи з 2014 року в Європейському Союзі було створено 9 млн. нових робочих місць. Таким чином, загальне число працевлаштованих фахівців в країнах Європи зросла до 235 млн. чоловік.

У цієї величезної армії працівників, створюють економічну могутність ЄС, своє місце під Сонцем знайшли і українські фахівці найрізноманітніших спеціальностей. У тому числі багато з них скористалися різноманітними вакансіями на www.eurabota.ua.

Глава ЄК також підкреслив, що економіка Європейського Союзу вже кілька років поспіль зростає швидше найпотужнішої економіки світу – США. «Очікуємо, що так буде і надалі», – сказав він.