У Греції є все, і навіть робота для українських фахівців

Греція, незважаючи на недавній криза, починає впевнено показувати економічне зростання. Грецькі роботодавці виявляють зацікавленість у фахівцях з інших країн, у тому числі з України, оскільки переконуються в їх високої кваліфікації і відповідальне ставлення до роботи. У загальній складності в Грецію щорічно приїжджають на роботу тисячі трудових мігрантів, які становлять близько двадцяти відсотків від усього працездатного населення країни. Найбільша кількість вакансій для іноземних робітників на грецькому ринку праці пропонується в сільському господарстві, туризмі, будівництві, в сфері обслуговування.

на греческом рынке труда предлагается работа в сфере обслуживанияТі, хто вирішили влаштуватися на роботу в Греції перш за все шукають для себе підходящу вакансію в Інтернеті, в тому числі і на www.eurabota.ua.

Приїхавши по туристичній візі, підписується трудовий договір з роботодавцем, який отримує дозвіл на роботу, виданий Управлінням праці Греції. У Києві в грецькому консульстві подаються документи на національну візу і оформляється ВНП по роботі на території Греції. Цей документ дозволяє жити і працювати в Греції до п’яти років. Середня зарплата становить 500 євро.