У Німеччині чоловік вбив свою дружину і трьох дітей і покінчив життя самогубством за підроблене свідоцтво про вакцинацію

Чоловік, який вбив свою дружину і трьох маленьких дітей перед самогубством, підробив свідоцтво про вакцинацію і побоювався, що його дітей заберуть, коли підробка була виявлена. Про це повідомила прокуратура Німеччини.

Поліція виявила двох дорослих і трьох дітей у віці чотирьох, восьми і десяти років убитими з вогнепальної зброї в приватному будинку в Кенігс-Вустерхаузен на південь від Берліна.

“У знайденій поліцією прощальній записці чоловік написав, що підробив свідоцтво про вакцинацію для своєї дружини. Її роботодавець це з’ясував, що змусило пару побоюватися, що вони будуть заарештовані і втратять дітей”,- повідомила прокуратура.

Поліцію викликали в будинок після того, як очевидці повідомили, що бачили в будинку трупи.

Зловісний інцидент стався, коли Німеччина посилила обмеження, щоб спробувати зупинити четверту хвилю пандемії коронавірусу. Співробітники повинні показати документи, що вони були вакциновані, одужали або дали негативний результат на COVID-19.

Минулого тижня влада Німеччини заборонила нещепленим людям доступ до всього, крім предметів першої необхідності, які можна придбати у продуктових магазинах, аптеках і пекарнях.