Скептик Covid вбив 20-річного продавця в Німеччині за те, що він вимагав одягнути маску

“Продавець магазину на заправній станції в місті Идар-оберштайн, земля Рейнланд-Пфальц, був убитий після суперечки з клієнтом з приводу заходів по боротьбі з COVID-19”, – повідомила поліція.

Згідно зі звітом поліції, 49-річний чоловік застрелив співробітника заправної станції через те, що той вимагав надіти маску.

Стверджується, що чоловік увійшов на заправну станцію, щоб зробити покупку без маски, і 20-річний співробітник попросив його дотримуватися антіковідних запобіжних заходів.

Поліція повідомила, що чоловік повернувся приблизно за годину. На цей раз в ньому була спущена до підборіддя маска. Двоє чоловіків відновили суперечку, після чого клієнт дістав пістолет і вистрілив у 20-річного хлопця.

Старший прокурор Кай Фурман прокоментував, що потерпілий помер після смертельного пострілу в голову. Стверджується, що після інциденту підозрюваний зник з місця злочину.

Прибулі на місце події представники влади почали пошуки чоловіка, але на наступний день 49-річний чоловік звернувся в поліцію і зізнався в злочині.

За словами Фурмана, чоловік стверджує, що він проти обмежувальних заходів COVID-19, і що ситуація з пандемією коронавіруса сильно його схвилювала.

Фурман додав, що підозрюваний вважав жертву відповідальної за загальну ситуацію тільки по тому, що вона слідувала правилам.

Мер Ідар-Оберштайну Франк Фрюхауф заявив, що він шокований цим злочином: «Це неймовірний, жахливий вчинок. Такий злочин безпрецедентний».