Німеччина реєструє нові випадки зараження коронавірусом

Два нові випадки інфікування CoVD-19 були підтверджені сьогодні університетської лікарнею в південно-західному німецькому місті Тюбінген, що збільшило кількість зареєстрованих випадків зараження в провінції Баден-Вюртемберг за останні два дні до трьох, повідомляє DPA.

Два інших випадки були зареєстровані в Північній Рейн-Вестфалії. Це чоловіки. Чоловік, якому 40 років, раніше мав проблеми зі здоров’ям і в даний час знаходиться в реанімації в Дюссельдорфі. Його дружина – вихователька в дитячому садку. Міністр охорони здоров’я Карл-Жозеф Лауман сказав, що дітям з саду наказано залишатися вдома.

Вважається, що протягом останніх двох тижнів у пари були активні соціальні контакти. За повідомленням агентства Reuters, сім’я брала участь у місцевих карнавальних святкуваннях, перебуваючи в Нідерландах за 10 днів до постановки діагнозу. Влада Північного Рейну-Вестфалії намагаються зупинити поширення вірусу, вистежуючи людей, з якими спілкувалася пара.

У Німеччині на сьогоднішній день зареєстровано 19 випадків коронавирусной інфекції, 14 з яких пов’язані зі спалахом інфекції навколо постачальника автозапчастин в районі Мюнхена. Два інших пацієнта дали позитивний результат по поверненню з Ухані.

Вчора в південно-західній провінції Баден-Вюртемберг 25-річний чоловік дав позитивний тест після повернення з поїздки до Мілана. Сьогодні Ve Veer з місцевого телебачення повідомила, що в цій справі беруть участь ще дві людини. Якщо це підтвердиться, число заражених коронавірусів людей в Німеччині досягне 21, відзначає Reuters.