Дональд Трамп зустрівся з Гвідо

«Президент США Дональд Трамп зустрівся з лідером опозиції Венесуели і самопроголошеним лідером Хуаном Гвідо»,- повідомляє «Супутник» з посиланням на Білий дім.

«США будуть продовжувати працювати з нашими партнерами в регіоні, щоб протистояти незаконній диктатурі в Венесуелі і стати поруч з венесуельським народом, щоб забезпечити демократичне, процвітаюче майбутнє»,- написав Білий дім на своїй сторінці в Twitter.

Вчора високопоставлений представник адміністрації США заявив, що США планують прийняти «ефективні» заходи щодо уряду президента Венесуели Ніколаса Мадуро протягом наступних 30 днів.

Венесуела страждає від серйозної політичної кризи з минулого року, коли Гвідо, тодішній лідер Національних зборів, контрольованих опозицією, оголосив себе тимчасовим президентом Венесуели в спробі повалити Мадуро.

Мадуро сказав, що Гвідо – маріонетка в руках Сполучених Штатів, яка працює з Вашингтоном, щоб організувати переворот, завдяки якому Сполучені Штати могли б контролювати природні ресурси Венесуели.