У Фінляндії знайшли оригінальний спосіб зацікавити туристів

Привернути увагу туристів оригінальним способом вирішили в Фінляндії: влада невеликого містечка Падасйокі, розташованого на березі великого озера Пяйянне, вирішила зняти незвичайний проморолик, який розповідає про містечко і околиці.

Для місцевої влади туризм є істотною статтею доходів в казну міста Падасйокі. Щоб зацікавити потенційних мандрівників і розповісти про переваги відпочинку саме на озері Пяйянне був знятий оригінальний проморолик. У ньому розповідається, що «в Нью-Йорку є все, у нас – нічого. У Парижі є пам’ятники, у нас – нічого. У вас є ресторани, ми пропонуємо дещо… з нічого».

При цьому «нічого» складається з різноманітного дозвілля, який пропонується для туристів: мальовничі краєвиди озера і околиць, в містечку регулярно проводяться концерти. Можна насолодитися смачними стравами з риби, які готують кухарі в місцевих кафе і ресторанах і попаритися у справжній фінській сауні.

Як заявила Марія Віртанен, яка в адміністрації міста відповідає за туризм, муніципалітет буде рекламувати це місце і в майбутньому.

Зелений туризм – один з найпопулярніших видів відпочинку, останніми роками в європейських країнах він стрімко розвивається. Число туристів в Фінляндії збільшується саме в зимовий сезон, особливо в період Різдвяних свят.

Нагадаємо, в цьому році, щоб поїхати в Єгипет на новорічних канікулах, доведеться заплатити набагато більше, ніж в минулому році. Зростання цін пов’язане зі збільшенням кількості відпочиваючих з країн Євросоюзу.

Джерело: www.eurabota.ua

17.12.2018