Відпочинок в Єгипті цієї зими став набагато дорожче

Якщо порівнювати з минулим роком, то ціни на відпочинок в Єгипті в цьому році майже в два рази вищі. Це пов’язано з тим, що збільшилася кількість туристів з країн Європейського союзу і готелі відреагували на це негайним підвищенням цін.

За інформацією директора Центру розвитку туризму України Володимира Царука, українцям, які планують відпочинок у теплих країнах на новорічних канікулах, доведеться заплатити набагато більше, ніж в минулому році. Наприклад, різке подорожчання відпочинку в Єгипті, який традиційно є найпопулярнішим напрямком серед українських туристів, пов’язане з ростом потоку відпочиваючих з країн ЄС.

Тепер, щоб відпочити в Єгипті на новорічні свята, замість 800 доларів, які потрібно було заплатити в минулому році, в цьому доведеться викласти до 1500 доларів. «Нормальні готелі в Єгипті сьогодні коштують більше 1000 доларів на двох. А на новорічні свята путівки в цьому напрямку будуть коштувати на двох в межах 1300-1500 доларів », – підсумував В. Царук.

Нагадаємо, раніше ми писали про рекордну кількість туристів, які приїхали в цьому році в Італію – 275 мільйонів відпочиваючих – це вчетверо більше, ніж жителів Італії.

Джерело: www.eurabota.ua

10.12.2018