Сезонна робота в Фінляндії: прибирання снігу

Взимку у Фінляндії гостро постає питання прибирання снігу з вулиць міст. Рік від року серед фінів зменшується кількість тих, які хочуть виконувати таку важку роботу за порівняно невелику заробітну плату, тому все частіше фінським роботодавцям доводиться підшукувати співробітників для прибирання снігу з числа іноземців.

За очищення від снігу проїжджої частини відповідає влада міста, а для прибирання снігу з дворів домоуправи наймають сервісні компанії. Якщо працівники не встигли, то жителі не зможуть вчасно виїхати на роботу, тому прибрати сніг вчасно дуже важливо.

работать на уборке снега в Финляндии

Для тих, хто хоче працювати на прибиранні снігу у Фінляндії потрібна гарна витривалість, відмінне здоров’я, відсутність шкідливих звичок, відповідальність, мінімальне знання фінської мови. Початок роботи залежить від прогнозів погоди, робочий день може починатися в будь-який час і триватимуть до завершення очищення відведеної ділянки.

Сезон прибирання снігу починається з листопада і закінчується в квітні. Заробітна плата в межах 8-10 євро в годину. З урахуванням всіх витрат на переїзд, проживання та харчування за сезон можна заробити і привезти додому мінімум 4 000 євро. Корисну інформацію про вакансії у Фінляндії можна знайти на www.eurabota.ua