Найпопулярніші країни для роботи і переїзду серед українців

Українці їздять на роботу в багато країн світу, кожен вибирає вакансії, виходячи з власних уподобань: яку роботу треба виконувати, рівень оплати праці, умови проживання, знання мови хоча б на початковому рівні.

популярные страны в которые едут на работу украинские специалисты

Статистичні дані, які публікуються рік від року, показують тенденції найбільш популярних країн, які їдуть на роботу українські фахівці, а багато з них з часом переїжджають на постійне місце проживання в ту країну, де працюють вже роками, тим більше, що для цього є всі законні підстави.

За останні два роки за статистичними даними на перших місцях за кількістю українців, які працюють і з часом переїжджають в них, знаходяться: Польща, Німеччина, Італія, Канада та Чехія.

Незважаючи на зростання кількості відмов у наданні віз до Канади і Німеччини, ці країни входять у першу п’ятірку лідерів популярності. Наприклад, в Німеччину легше виїхати вчитися, ніж працювати, а в Канаду легше потрапити за програмою сімейного спонсорства. Найбільш просто отримати робочі візи в Польщу та Чехію. Корисну інформацію про можливості працевлаштуватися за кордоном можна знайти на порталі www.eurabota.ua.