Іноземні працівники – важливий фактор економічного розвитку у світі

За даними Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку, однією з організацій ООН, в усьому світі, люди, які працюють за кордоном, перерахували у минулому році своїм сім’ям величезну суму – 445 млрд. доларів.

иностранные работники – важный фактор экономического развития в миреЗа десять років кількість переведених грошей збільшилася наполовину. Ці статистичні дані наведені в спеціальній доповіді Фонду. Експерти прогнозують, що в цьому році сума грошових переказів збільшиться ще на 5 млрд. доларів. Рух робочої сили у світі набуває все більш масовий характер, який вражає своїм масштабом.

За підрахунками, виходить, що кожен сьомий житель планети є відправником або одержувачем грошових переказів з інших країн. У доповіді наголошується, що люди, які працюють за кордоном, не тільки фінансово підтримують свої родини, але і розвивають економіку країни в якій вони трудяться. Українці щороку переказують своїм родичам мільярди доларів, тим самим підтримуючи їхню купівельну спроможність.

Наші співгромадяни, які хочуть поїхати працювати за кордон, можуть знайти багато корисної інформації і вакансій на www.eurabota.ua.