В Єгипті завершують будівництво нового аеропорту

Для зручності туристів в Єгипті будують новий міжнародний аеропорт.

Єгипет є однією з найпопулярніших країн серед іноземних туристів, в тому числі і українських. Щоб розвантажити аеропорти в Хургаді і Марса-Аламі, єгипетський уряд вирішив побудувати ще одну повітряну гавань, яка розташовується неподалік від курорту Марса-Алам. Таким чином, відпочиваючим буде дуже зручно добиратися з аеропорту на курорт.

Новий аеропорт буде називатися «Бенеріс». За твердженням архітекторів та інженерів він будується з урахуванням всіх сучасних вимог комфорту, безпеки і логістики. Крім іншого, висока безпека забезпечується вдалим розташуванням аеропорту.

За задумом керівників туристичного відомства, нова повітряна гавань значно збільшить кількість туристів на єгипетських курортах, розташовані на березі Червоного моря.

Планується, що будівництво нового аеропорту завершитися протягом декількох місяців. Перші регулярні рейси будуть обслуговуватися у червні цього року.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, в міжнародному аеропорту «Бориспіль» запустили роботу терміналу F, за допомогою якого планується значно збільшити пасажиропотік.

Французька авіакомпанія Aigle Azur для зручності українських пасажирів розробить сайт українською мовою.