Смертність від коронавируса в Італії – 133, у Франції – 19, перша жертва в Єгипті

Число загиблих від коронавируса в Італії за останні 24 години досягло 133 чоловік, в результаті чого загальне число загиблих від початку епідемії склало 366, повідомили світові агентства.

Це означає 57-відсоткове збільшення за 24 години, повідомляє Reuters. Позитивні тести дали 7375 осіб або на тисячу чотиреста дев’яносто два більше, ніж вчора. Агентство цивільного захисту вказало, що 622 людини повністю вилікувалися від цієї хвороби в порівнянні з 589 вчора. Близько 650 осіб перебувають у відділеннях інтенсивної терапії, в той час як вчора їх було 567. Ломбардія, карантинний район Мілана, який перебуває на карантині, залишається найбільш постраждалим: 4189 випадків інфекції та 267 смертей.

Французькі органи охорони здоров’я оголосили про три нові випадки смерті від коронавируса в країні сьогодні, в результаті чого загальне число смертей досягло 19 з початку епідемії, повідомляє BTA з посиланням на Reuters. Кількість заражених також зростає. На сьогоднішній день підтверджено 1126 інфікованих, що на 177 випадків більше за останні 24 години. Вчора число заражених за день збільшилася на 336.

Міністерство охорони здоров’я заявило сьогодні, що світові агентства повідомляють, що 60-річний німецький турист першим помер від коронавируса в Єгипті. Турист приземлився в Єгипті тиждень тому, температура піднялася після прибуття в Хургаду з Луксора. У п’ятницю він був поміщений в лікарню в Хургаді, де його тест на коронавірус виявився позитивним. Чоловік був поміщений у відділення інтенсивної терапії, але відмовився переїхати в іншу ізольовану карантинну лікарню. Його стан погіршився, і він помер сьогодні.